WordPress nettisivujen optimointi

Nykyisten WordPress kotisivujesi latausnopeutta on useimmiten mahdollista parantaa.

Miksi nopeat verkkosivut ovat yrityksellesi tärkeät?

Nopeat verkkosivut parantavat sivustosi käyttökokemusta

Hitaasti latautuvia sivuja ei ole mukavaa käyttää. Usein kiireinen sivuston vierailija peruuttaa takaisin hakukoneelle, etsii "toimivammat" ja hylkää sivustosi.

Nopeat kotisivut parantavat tavoitteisiin pääsyä


Olet rakentanut tai rakennuttanut sivustosi jotain tarkoitusta tai päämäärää varten. Haluat, että sinuun otetaan yhteyttä, tilataan esite tuotteestasi, varataan aika, etsitään ratkaisua ongelmaan tms. Jos vastaus löytyisi sivuilta, mutta sivun lataus junnaa niin sivustosi ei palvele tarkoitustaan.

Nopeat nettisivut parantavat hakukonenäkyvyyttä

Ethän anna kilpailijoillesi etumatkaa.

Googlen hakutuloksissa sivuston nopeus on yksi kymmenistä ranking-tekijöistä. Eli suomeksi sanottuna nopeammat sivut parantavat sivustosi sijoitusta tuloksissa.

Mitä WordPress verkkosivujen nopeusoptimointi maksaa? – Nettisivujen latausnopeuden optimoinnin hinta tuntityönä 99€ tunti

WordPress verkkosivujen latausnopeuden optimointi.

Nopeusoptimointi ei ole usein aivan suoraviivaista, joten sille on vaikea antaa työmääräarviota. Useimmiten noin tunnin työllä selviää miksi WordPress verkkosivusi ovat hitaat ja mitä pitää tehdä. Asioiden korjaamisesta ja kustannuksista sovimme sitten erikseen.

Läheskään aina syy hidasteluun ei ole yksittäinen asia, vaan pitää tutkia sivustoa, hostingia, sivuston toteutusta, lisäosia ja monia asetuksia.

Verkkosivuston nopeusoptimointiin kuuluu:
+ lisäosien analysointi ja mahdollinen päivitys
+ webhotellin / serverin analysointi
+ WordPressin asetusten analysointi ja korjaus
+ käytettyjen kuvien (tarvittaessa) käsittelyä ja optimointia ja ohjeistus uusille kuville
+ välimuistipalvelun (WP Rocket tms.), nimipalvelimien ja/tai ulkoisen sisällönjakoverkon (CloudFlare, Amazon CloudFront)  käyttöönotto

- uudet maksulliset lisäosat / palvelut eivät sisälly hintaan

Kun hidastelun syyt on selvitetty, teen korjaukset tai korjausehdotuksen jos kyseessä enemmän työtä.

Optimoinnin vaikutukset osoitan ennen/jälkeen raporteilla.

kysy lisää!

WordPress nettisivujen hakukoneoptimointi hinta 1000-3000 €

WordPress verkkosivujen tekninen ja sisällöllinen hakukoneoptimointi

Sivustosi löydettävyys ja käytettävyys ovat teknisen toteutuksen, informaatioarkkitehtuurin ja sisällön summa. Nämä kolme asiaa pitää olla kunnossa, jotta sivusi löydetään. Kaiken sisällön pitää olla sopivaa "purtavaa" hakukoneille. Erityisesti tämä koskee tekstiä ja kuvia. Sisältöä optimoimalla nettisivujesi löytyminen helpottuu, ja oikeat kohderyhmät löytävät heille tarkoitetut viestit.

Sisältömarkkinointi: Tekstien ja otsikoiden muokkaaminen / tuottaminen sivustolle ja sivuston rakenteen uudelleensuunnittelu. Näillä toimenpiteillä halutaan ohjata sivuston vierailija tekemään haluttu aktiviteetti.

Hakukoneoptimointi: Sisältää taktiikat sivuillasi, jotka helpottavat hakukoneita paremmin ymmärtämään sivujasi sekä nostamaan ne hakutuloslistauksissa korkeammalle. Tämä voi olla sisällön muokkaamista tai uuden sisällön kirjoittamista, sisältörakenteen optimointia, sivuston sisäisen linkityksen rakentamista, kuvien optimointia ja paljon muuta.

kysy lisää!

Ylläpito alkaen 99 €/tunti

WordPress verkkosivujen ylläpito

Sivuston ylläpitoa voi verrata auton huoltoon. Kun öljyn merkkivalo palaa tai hihna vinkuu pitää auto huoltaa. WordPress sivuston kohdalla säännöllisesti, koska liikkuvia osia on paljon. Uusia versioita platformista, lisäosista mukaanlukien tietoturvapäivitykset tulee jatkuvalla syötöllä.

WordPress -sivuston ylläpito kattaa WordPress alustan (platform) päivitykset (tietoturva, vikojen korjaus) sekä teemojen ja lisäosien (pluginit) päivitykset. Varmistan myös, että sivustosi varmuuskopiointi toimii säännöllisesti.

Tarvittaessa teen myös muutoksia (kuvat, tekstit, layout, hakukoneoptimointi).

Voit ostaa verkkosivujen ylläpidon myös kiinteänä kuukausipalveluna, jolloin työ sisältää kaikkia yllämainittuja tehtäviä.

WordPress sivuston ylläpitopaketin hinta:

- Yksi tunti 99 €/kk

- Kolme tuntia 239€/kk

- Kahdeksan tuntia 449€/kk

Palvelun voi tilata kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Jos tilaat palvelun vuodeksi, on alennus ylläpitopaketin hinnoista -10%

kysy lisää!

Yhteystiedot

Jukka Vene (LinkedIn profiili)

Puhelin: +358405411582

sähköposti: jukka@appstera.fi

Appstera Oy
Kiuastie 30b
02770 ESPOO

*Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.