yritysten kotisivu- ja hakukoneoptimointipalvelu

Asiakkailta saamasi suositukset vaikuttavat merkittävästi uusiin ostopäätöksiin - TrustMe

Suosittelut vaikuttavat ostopäätöksiin, sillä ne tarjoavat arvokasta tietoa ja vähentävät epävarmuutta

Lisää sivustollesi TrustMe -palvelu ja helpota asiakkaittesi päätöksentekoprosessia!

TrusMe on palvelu, jonka avulla voit helposti kerätä nettisivullesi suositteluja ja palautteita.

Suositukset ovat tavallaan mini-referenssejä ja niitä on monenlaisia. Tärkeimpänä niistä ovat kuitenkin henkilökohtaiset ja asiantuntijoiden suosittelut.

Henkilökohtaiset suositukset ovat vaikuttavia, koska ne koetaan luotettaviksi ja henkilökohtaisiksi. Ystävän tai perheenjäsenen suositus on usein erittäin uskottava ja vaikuttaa voimakkaasti päätökseen.

Asiantuntijoiden tai vaikuttajien antamat suositukset ovat myös tehokkaita. Kun alansa asiantuntija tai kollega suosittelee tuotetta tai palvelua, se parantaa tuotteen tai palvelun koettua laatua ja luotettavuutta.

Kolmas merkittävä tapa lisätä luottamusta ovat verkkoarvostelut. Ihmiset tarkastelevat usein aiempia suositteluja ja arvosteluja ostopäätöksiä tehdessään, koska niitä saa hyvän käsityksen muiden kuluttajien kokemuksista.

Monet isot verkkopalvelut, kuten Amazon, Netflix ja Spotify, käyttävät algoritmeja tuotteiden, elokuvien, kappaleiden jne. ehdottamiseen käyttäjän aikaisemman käytöksen perusteella. Vastaavanlainen suosittelu onnistuu pienyrityksillekin verkkokaupoissa kuten Shopifyssä.

Lehtien, TV-ohjelmien, blogien tai muiden mediakanavien suositukset, vaikuttavat myös päätöksentekoon, varsinkin jos lähde on tunnettu ja luotettava.

Julkkisten tukeminen toimii eräänlaisena suosituksena, jossa brändi tai julkkis suosittelee tietyn tuotteen käyttöä.

Yleisesti voidaan sanoa, suositukset vähentävät koettua riskiä päätöksenteossa ja voivat tarjota sosiaalista todisteita, missä ihmiset omaksuvat muiden toimintatapoja olettaen sen olevan oikea käyttäytyminen tietyssä tilanteessa. Suositukset voivat siis merkittävästi kallistaa henkilön päätöksen tietyn vaihtoehdon puolesta tai sitä vastaan.

Asiakaspalautteet on helppo lisätä nettisivuillesi.

Palautekarusellia on helppo muokata.

TrustMe'n avulla on helppo lisätä ja ylläpitää asiakkaidesi suosituksia verkkosivuillasi. Suosituksia hallitaan työkalussa ja niitä voi kerätä mm. Googlen review palautteista ja asiakkaita voi ohjata sähköpostilla antamaan palautetta netissä. Tai voit ohjata nykyiset asiakkaasi lomakkeelle, joka kerää saamasi palautteet kätevästi Webflow CMS:ään.

Palautelomakesivu voi olla erillään nettisivujesi normaalista navigaatiosta. Voit ohjata asiakkaasi /palautteen antajat sinne helposti vaikka sähköpostilla.

Palautteesta tulee sinulle sähköpostia ja voit käydä hyväksymässä ja julkaisemassa palautteen, jolloin se tulee heti näkyviin.

Katso ja kokeile miten TrustMe widgetti toimii. (Avautuu uudelle sivulle)

viimeisimmät artikkelit